rooody Napisano 28 Wrzesień 2023 Share Napisano 28 Wrzesień 2023 Pistolet znaleziony w wykopie podczas prac ziemnych na działce. Obejrzałem różne modele pistoletów z czasów wojny i powojenne, ale żaden nie wydaje mi się pasować w 100%. Czy ktoś może wie co to za model/producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 gewal Napisano 28 Wrzesień 2023 Share Napisano 28 Wrzesień 2023 Ten pistolet to Langenhan FL Selbstlader. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 rooody Napisano 28 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2023 Dziękuję bardzo, rzeczywiście zgadza się. Czy to znaczy, że to pistolet z czasów I Wojny Światowej? Czy był produkowany również później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
rooody
Pistolet znaleziony w wykopie podczas prac ziemnych na działce.
Obejrzałem różne modele pistoletów z czasów wojny i powojenne, ale żaden nie wydaje mi się pasować w 100%.
Czy ktoś może wie co to za model/producent?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi