ra_v Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 Takie cuda były w pudełku z wieloma innymi odznakami, które można było zidentyfikować. Tych nie mogłem dopasować. Może ktoś pomoże. Co to może być? Było coś takiego czy to raczej wytwór czyjejś wyobraźni? 1. Rosja ? Biała Armia ? Czy jakaś szkoła/uczelnia wojskowa? 2. Bączek z czaszką - jakaś organizacja kombatancka z międzywojnia - Niemcy? 3. Wpinka - nóż okopowy - USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel17890 Napisano 12 Wrzesień 2023 Share Napisano 12 Wrzesień 2023 https://www.bobshop.co.za/item/592375066/WW2_BERET_BADGE_FOR_50TH_51ST_AND_52ND_COMMANDO_MIDDLE_EAST_SPECIAL_FORCES_BRASS_COMPLETE_WITH_SHANK.html to ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra_v Napisano 12 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2023 O! Dzięki wielkie ja nic nie mogłem wykopać. Może jeszcze uda się te dwie pierwsze rozszyfrować. Dzięki za każdy trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi