emate Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Mam pytanie czy ktoś się orjętuje co to może być za okaz,z jakich czasów i co oznaczają napisy.dzięki za pomoc pozdro. mate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emate Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emate Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Witam.Ani miecz, ani szabla:):):)Jest to tasak pruski - o ile mnie pamiec nie myli wzór 1860.Pozdro.India Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
emate
Mam pytanie czy ktoś się orjętuje co to może być za okaz,z jakich czasów i co oznaczają napisy.dzięki za pomoc pozdro. mate
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.