graziano Napisano 21 Wrzesień 2022 Napisano 21 Wrzesień 2022 Jak w temacie. Wiem że jest przechowywana w Instytucie Sikorskiego w Londynie, ale czy istnieje jakaś wersja zdigitalizowana? Istnieje online mnóstwo cytatów, trochę zdjęć, ale na całość jak dotąd nie trafiłem. W archiwum online Instytutu nie ma. Pomyślałem że jeżeli ktoś będzie wiedział, to na pewno tu :) A jeżeli nie ma dostępnej free wersji online, czy ktoś wie, może można ją dostać odpłatnie? Pracuję nad kampanią dywizjonu 303 w czasie Bitwy o Anglię do gry Cliffs of Dover, i to mnie skłoniło do poszukiwań, ale i bez tego byłaby to bardzo interesująca pozycja w księgozbiorze. Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano 21 Wrzesień 2022 Napisano 21 Wrzesień 2022 The Polish Institute And Sikorski Museum Address: Mr Krzysztof Barbarski 20 PRINCE'S GATE, LONDON, SW7 1PT Phone: 02075899249 E-mail: zen100926@zen.co.uk Website: www.pism.org Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi