Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 materiał do łapki i pogadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Czyli pokrowce znośne a jak z parkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 ja moge załatwić od sturma. Jak cos to priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 no parki takie sobie, tez proponował bym sturma - napisz do mnie maila na prv to podeślę zdjęcia parki ze sturma i porównasz sobie z tą z mundurów-historycznych.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 oooooooo własnie (+) ja teżbym prosil ale jeszcze Cie dzisn na gg złapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Witam! Wielkie dzięki Wam za pomoc! Chcę postawić w pokoju manekina, a polecono mi, że lepiej kupic kopie munduru na początek. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Witam! Wielkie dzięki Wam za pomoc! Chcę postawić w pokoju manekina, a polecono mi, że lepiej kupić kopię munduru na początek. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 a potem org mundur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Może :) Na początek poradzono mi kopię munduru (brak problemu z molami, czyszczeniem 60letniego materiału itp.), oporządzenie zaś chcę dać oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 No na fotkach z mundurów-historycznych widać, że mundury są niedopasowane do modeli, te buty też jakieś za tęgie czuby mają. Ja będę zbierał na Hero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 te buty z mundurów historycznych to buty szwedzkie z lat 60'tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 (zapomniałem dodać wyżej)w hero też takie mają (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 ja bym polecił polskie powojenne na skórzanej podeszwie albo dzisiejsze kopmani reprezentacyjnej bo sa podkute. Albo powojenne krótkie BW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 no fajne są i jakie wygodne(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 a co sądzicie o efekcie dźwiękowym" podkutych butów wszystcy się z Tobą oglądają jak idziesz ulica i nie trzeba być do tego ubranym w mundur z epoki tylko normale współczesne ubranie ;-)))))(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Ja się przezwyczaiłem bo chodzę tylko w wysokich i podkutych butach, różne kowboje i mundurowe tj. saperki i oficerki. Stukanie mi w niczym nie przeszkadza innym chyba zresztą też:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 ja przez cale życie nosze wysokie sznurowane buty wiec sprengstiefle to dla mnie nic nadzwyczajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.