Skocz do zawartości

Sklepy z replikami mundurów.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no parki takie sobie, tez proponował bym sturma - napisz do mnie maila na prv to podeślę zdjęcia parki ze sturma i porównasz sobie z tą z mundurów-historycznych.
(+)
Napisano
Witam! Wielkie dzięki Wam za pomoc! Chcę postawić w pokoju manekina, a polecono mi, że lepiej kupic kopie munduru na początek. Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Witam! Wielkie dzięki Wam za pomoc! Chcę postawić w pokoju manekina, a polecono mi, że lepiej kupić kopię munduru na początek. Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Może :) Na początek poradzono mi kopię munduru (brak problemu z molami, czyszczeniem 60letniego materiału itp.), oporządzenie zaś chcę dać oryginalne.
Napisano
No na fotkach z mundurów-historycznych widać, że mundury są niedopasowane do modeli, te buty też jakieś za tęgie czuby mają. Ja będę zbierał na Hero.
Napisano
a co sądzicie o efekcie dźwiękowym" podkutych butów
wszystcy się z Tobą oglądają jak idziesz ulica i nie trzeba być do tego ubranym w mundur z epoki tylko normale współczesne ubranie
;-)))))

(+)
Napisano
Ja się przezwyczaiłem bo chodzę tylko w wysokich i podkutych butach, różne kowboje i mundurowe tj. saperki i oficerki. Stukanie mi w niczym nie przeszkadza innym chyba zresztą też:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie