Łukasz Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Witam! Jak w temacie, poszukuję sklepów (www), gdzie można nabyć repliki niemieckich mundurów. Dajcie jakieś namiary na maila. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 www.mundury-historyczne.pl ,pewnie znasz ,www.atthefront.com albo net koncowka ,itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 http://www.grossdeutschland1.republika.pl/ jeśli chcesz coś pożądnego i masz kase to zajżyj tu .Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbas Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Z zagranicznych stron to http://www.1944militaria.com/ , http://www.lostbattalions.com/ , a z polskich to jeszcze trzeba zaliczyć http://www.hero-collection.com.pl/ .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 tak... jakby na tej stronie hero można było jeszcze cos kupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 hehe, wlasnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 ale powkurzać sie zdjęciami można :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 chcialem kupic mundur piechura WP z 1939 w hero ,ale gdy uslyszalem cene (nie cale 450zl o ile dobrze pamietam) od razu mi sie odechcialo :P i postanowilem przerobic KBW :)) a slyszalem ze niemieckie mundury sa o wiele drozsze niz polskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 A ja chcialem w sierpniu kupić kompletny mundur SS i oporzadzenie i powiedziano mi ze obsługują film i nie maja dla mnie czasu... wiec zostałem Fallschirmjager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Ogólnie Hero bardzo zlewa klienta i trzeba im patrzeć na ręce oraz cały czas doglądać.mp, weź nie gadaj, że 450 to dużo za komplet. Niemiecka sama bluza kosztuje 550. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Mongo tak... ale zobacz z innej strony ,ze strony finansowej kazdego czlowieka np. ja ,dla mnie 450 zl to jest bardzo duzo ... a tak pozatym to ja na odpowiedz od hero czekalem 2 tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 ech jak chcesz tanio zrobić mundur to przerób szwajcarską bluze i do tego szwedzkie spodnie i buty, opinacze BW. Pas raczej zrob nowy żeby pasował a szelki czeskie. chlebaczki, manierki (po wymianie pokrowca) i menażki są dobre NVA. do tego jakaś ładna czapka z kawałka zelty i po obszyciu masz WH. Ale czlowiek to takie bydle ze jak już cos ma to będzie chcial lepiej... potem będziesz chcial lepszy mundur i wogule wiec czasem opłaca sie wydać odrazu wiecej niż potem kilka razy to samo tylko że za każdym razem ciut lepsze. Tylko na boga nie kupujcie kamo SS z Hero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Do Hero to najlepiej stawiać się osobiście i ewentualnie dzwonić bo innaczej to można pół roku sprawę ciągnąć i końca nie widać.Co do kasy, to chciałem tylko Tobie powiedzieć, że Polacy nie mają tak źle, wiele droższe są niemieckie mundury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 mongo dostaleś mojego maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 odpisałem Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 powiedzmy że dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Podajcie sobie numery gg i gadajcie do woli!Konkrety panowie ....to jest forum....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 ale tu każdy post mi sie liczy w punktacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Ja przerobiłem szwajcara niby, ale zrozumiałem, że nie może się on równać z repliką HERO. Tak więc jeśli będę wstępował do rekonstrukcji to tylko z HERO mundurem, taka prawda. Wszyscy mają prawie HERO, to ze szwajcarem wyróżniałbym się kolorem, a grupa powinna wyglądać mniej więcej tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Aha, mongo- bluza kosztuje 550 zł., czy w zestaw wchodzą także obszycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Hmm zależy jak sie ktos bawi. Jeśli profesjonalnie to hero bądź GD ewentualnie dla LW Taschenrock DRK który ładni obszyty można jako org wcisnać komuś :P a jesli to tylko jakaś zabawa polączona np. z ASG to moze byc i szwajcar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 550 z obszyciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Mundury histryczne... hmmm goscie na fotkach wygladają poprostu śmiesznie. Kupiłem tam pokrowiec na saperke i nie żałuje - zrobiona porzadnie, z sercem. O jakości ich mundurów się nie wypowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Kurtki zimówki ich widziałem i takie sobie. Mieliście doświadczenia z ich parkami i pokrowcami na hełm? Jakoś chcę dorwać sobie je w splinterze. Proszę o obiektywną opinię. Błotny z tego co widziałem nie za bardzo im wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Nad kurtkami zimowymi muszą jeszcze popracować, ale pokrowiec na hełm jeszcze ujdzie, z tego co mi wiadomo.Za to spodnie zimowe to kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.