Skocz do zawartości

Sklepy z replikami mundurów.

Rekomendowane odpowiedzi

chcialem kupic mundur piechura WP z 1939 w hero ,ale gdy uslyszalem cene (nie cale 450zl o ile dobrze pamietam) od razu mi sie odechcialo :P i postanowilem przerobic KBW :)) a slyszalem ze niemieckie mundury sa o wiele drozsze niz polskie...

ech jak chcesz tanio zrobić mundur to przerób szwajcarską bluze i do tego szwedzkie spodnie i buty, opinacze BW. Pas raczej zrob nowy żeby pasował a szelki czeskie. chlebaczki, manierki (po wymianie pokrowca) i menażki są dobre NVA. do tego jakaś ładna czapka z kawałka zelty i po obszyciu masz WH. Ale czlowiek to takie bydle ze jak już cos ma to będzie chcial lepiej... potem będziesz chcial lepszy mundur i wogule wiec czasem opłaca sie wydać odrazu wiecej niż potem kilka razy to samo tylko że za każdym razem ciut lepsze. Tylko na boga nie kupujcie kamo SS z Hero...

Do Hero to najlepiej stawiać się osobiście i ewentualnie dzwonić bo innaczej to można pół roku sprawę ciągnąć i końca nie widać.
Co do kasy, to chciałem tylko Tobie powiedzieć, że Polacy nie mają tak źle, wiele droższe są niemieckie mundury.

Ja przerobiłem szwajcara niby, ale zrozumiałem, że nie może się on równać z repliką HERO. Tak więc jeśli będę wstępował do rekonstrukcji to tylko z HERO mundurem, taka prawda. Wszyscy mają prawie HERO, to ze szwajcarem wyróżniałbym się kolorem, a grupa powinna wyglądać mniej więcej tak samo.

Kurtki zimówki ich widziałem i takie sobie. Mieliście doświadczenia z ich parkami i pokrowcami na hełm? Jakoś chcę dorwać sobie je w splinterze. Proszę o obiektywną opinię. Błotny z tego co widziałem nie za bardzo im wychodzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie