Herr_Fisch Napisano 7 Czerwiec 2022 Napisano 7 Czerwiec 2022 Witam, mam okazję kupić komplet odznaczeń z okresu III Rzeszy aczkolwiek bardzo intryguje mnie ta patka , raczej to nie Wehrmacht ani SS, jest ktoś mógłby mi pomóc i rozwiać moje wątpliwości byłbym bardzo wdzięczny!
Slajmi130 Napisano 8 Czerwiec 2022 Napisano 8 Czerwiec 2022 Mniemam że będą to będą patki służby leśnej, lasów wojskowych, w obrębie których były poligony, lotniska etc. Stąd kolor czarny podkładu pod liście dębu.
Herr_Fisch Napisano 8 Czerwiec 2022 Autor Napisano 8 Czerwiec 2022 39 minut temu, Slajmi130 napisał: Mniemam że będą to będą patki służby leśnej, lasów wojskowych, w obrębie których były poligony, lotniska etc. Stąd kolor czarny podkładu pod liście dębu. Jeszcze jedno, tak czysto teoretycznie ile komplet 2 takich Patek mógłby być warty na Polskim rynku?
Slajmi130 Napisano 8 Czerwiec 2022 Napisano 8 Czerwiec 2022 Proszę bardzo. Nie mam pojęcia odnośnie wartości, nie jestem kolekcjonerem.
Herr_Fisch Napisano 8 Czerwiec 2022 Autor Napisano 8 Czerwiec 2022 2 minuty temu, Slajmi130 napisał: Proszę bardzo. Nie mam pojęcia odnośnie wartości, nie jestem kolekcjonerem. Okej, tak czyś jak dziękuję za pomoc
Pytanie
Herr_Fisch
Witam, mam okazję kupić komplet odznaczeń z okresu III Rzeszy aczkolwiek bardzo intryguje mnie ta patka , raczej to nie Wehrmacht ani SS, jest ktoś mógłby mi pomóc i rozwiać moje wątpliwości byłbym bardzo wdzięczny!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.