Makapaka Napisano 28 Sierpień 2021 Share Napisano 28 Sierpień 2021 Witajcie Czy ktoś na forum posiada wiedzę na temat tego odznaczenia?interesuje mnie wszystko na jego temat, a nigdzie nie potrafię nic znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Sierpień 2021 Share Napisano 28 Sierpień 2021 Pogrzeb w historii krakowskiego Bractwa Kurkowego. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 29 Sierpień 2021 Share Napisano 29 Sierpień 2021 Taka odznaka (średnica 28mm) - zatem krzyż wygląda radosną twórczość metaloplastyka. Znalezione tutaj: https://archiwum.allegro.pl/oferta/zjazd-bractwa-strzeleckiego-krakow-1925-i7293562558.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makapaka Napisano 29 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2021 myślałem że to coś wartościowegochociaż wygląda mi na srebro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 29 Sierpień 2021 Share Napisano 29 Sierpień 2021 32 minutes ago, Makapaka napisał: chociaż wygląda mi na srebro w lewym dolnym rogu dolnego ramienia krzyża jest jakaś punca, może @adamus73 spojrzy swym fachowym okiem na nią i coś powie ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus73 Napisano 30 Sierpień 2021 Share Napisano 30 Sierpień 2021 To nie jest sygnatura srebra, natomiast na uszku coś dostrzegam (ostatnie zdjęcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.