Guest Posted December 4, 2001 Share Posted December 4, 2001 Ponieważ z jednej strony jakość dyskusji na forum słabnie, z drugiej zaś strony pojawiają się głosy dopingujące do przejścia \w ilość\", co jak wiadomo dobrze nie wróży, chcę podsunąć szanownym kolegom myśl Twain'a, który onegdaj powiedział (cytat z pamięci):\Lepiej milczeć i robić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.\"Ja rozumiem że początki są zawsze trudne i nie wszystko od razu wychodzi ale myślenie nie boli i lepiej się zastanowić dwukrotnie zanim się coś zrobi (znaczy wyśle bzdurnego posta).Ponadto Bocian włożył sporo wysiłku w logiczne uporządkowanie strony. Uszanujcie to i jeżeli macie problem o charakterze \kupię/sprzedam/poszukuję\" to ładujcie go do Ogłoszeń. Niech forum służy wymianie poglądów, a inne działy niech też pełnią funkcje, do jakich je powołano.Myśl Twain'a adresuję do tych wszystkich, którzy koniecznie, za wszelką cenę i najlepiej cudzym kosztem chcą \zaistnieć\", poruszając w tym celu \ ośne\" (jak im się wydaje) tematy.Pozdrowienia dla Hartmanna, Pulsaka, Bociana, Proteusa, Piwowarczyka i innych nie wymienionych a myślących podobnie.Podpis elektroniczny: #$@%^&!)(*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2001 Share Posted December 4, 2001 dzięki za pozdrowienia,nie zabardzo czaję kim jesteś ale mówisz rozsądnie:)Pozdrawiam Pulsak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2001 Share Posted December 4, 2001 Dziękuję i wzajemnieHartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
U96 Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 podoba mi sie cytat i jakos ostanio na topie z szacunkiem vonjeroth/VJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekl23 Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 dobrze gada - wodki mu dac :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.