wiciu_r Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Napisano 12 Kwiecień 2004 Prosze o kontakt 2 szamotulskich eksplorerów z niebieskiego autka którzy niedawno na polu mojego teścia mieli złoty strzał" (niedaleko dużego mostu).PozdrawiamP.S. Jest tam jeszcze jedno ciekawe miejsce ale mój PI nie ma dyskryminacji.
wiciu_r Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Napisano 23 Kwiecień 2004 Następny duży sygnał jest 70m od waszego znaleziska ale omińcie to miejsce. Leżą tam w miedzianych urnach prochy ofiar zarazy z początku zeszłego wieku. Łatwo poznań po poskręcanych drzewach.
wiciu_r Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 Co znaleźliście na polu pomiędzy torami a rzeką ? Ja niewiele, tylko starą busolę (zegarek).Stara droga chyba wiodła od Wojtka w kierunku jakieś 150 m na północ od stacji kolejowej bo w pasie szerokości około 10m znalazłem kilkanaście boratynek (i nie tylko). Będę tam w sobotę, jak chcecie to możemy podjechać 3 km dalej na płaskowyż.
Gość Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 O jest ktos z Szamotul kto sie tym interesuje???!!!Ja tez jestem z szamotul!Prosze o odp.!!!Pozdrawiam!
wiciu_r Napisano 2 Październik 2004 Autor Napisano 2 Październik 2004 Fajnie, przydałby się ktoś do pokopania przy myśliwcu a i nad rzeczką można coś niecoś trafić.
Gość Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Wybacz Kaloryb ale mam zepsuta poczte wychodzaca i nie moge odpowiedziec na Twoj e-mail!Oto moj nr.GG 3580902!!!Odezwij sie!!!Czy ty czasami nie kupywales u mnie na allegro plytki w ostatnia zime???Pozdrawiam!!!
wiciu_r Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 Bardzo możliwe. GG nie używam bo wersji linuksowej nie instalowałem, nawet nie wiem czy jest, a wyndowsy wypieprzyłem w zeszłym roku.Wyślę Ci na maila mój numer komórki.Pozdrawiam
odkrywca20 Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Troche odswieze temat, jesli ktos kopie z Szamotuł niech do mnie napisze na priv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.