wiciu_r Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Prosze o kontakt 2 szamotulskich eksplorerów z niebieskiego autka którzy niedawno na polu mojego teścia mieli złoty strzał" (niedaleko dużego mostu).PozdrawiamP.S. Jest tam jeszcze jedno ciekawe miejsce ale mój PI nie ma dyskryminacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Następny duży sygnał jest 70m od waszego znaleziska ale omińcie to miejsce. Leżą tam w miedzianych urnach prochy ofiar zarazy z początku zeszłego wieku. Łatwo poznań po poskręcanych drzewach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Nam zaraza niestraszna, szczepiliśmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Co znaleźliście na polu pomiędzy torami a rzeką ? Ja niewiele, tylko starą busolę (zegarek).Stara droga chyba wiodła od Wojtka w kierunku jakieś 150 m na północ od stacji kolejowej bo w pasie szerokości około 10m znalazłem kilkanaście boratynek (i nie tylko). Będę tam w sobotę, jak chcecie to możemy podjechać 3 km dalej na płaskowyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 O jest ktos z Szamotul kto sie tym interesuje???!!!Ja tez jestem z szamotul!Prosze o odp.!!!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 Fajnie, przydałby się ktoś do pokopania przy myśliwcu a i nad rzeczką można coś niecoś trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Wybacz Kaloryb ale mam zepsuta poczte wychodzaca i nie moge odpowiedziec na Twoj e-mail!Oto moj nr.GG 3580902!!!Odezwij sie!!!Czy ty czasami nie kupywales u mnie na allegro plytki w ostatnia zime???Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 Bardzo możliwe. GG nie używam bo wersji linuksowej nie instalowałem, nawet nie wiem czy jest, a wyndowsy wypieprzyłem w zeszłym roku.Wyślę Ci na maila mój numer komórki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca20 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Troche odswieze temat, jesli ktos kopie z Szamotuł niech do mnie napisze na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.