Krzychu81 Napisano 19 Listopad 2020 Napisano 19 Listopad 2020 Dzień dobry. Na skupie znalazłem takie pojemniki, kanistry czy też bańki, od czego mogą być? Brak oznaczeń. Pozdrawiam
Krzychu81 Napisano 20 Listopad 2020 Autor Napisano 20 Listopad 2020 Te kanciaste wziąłem, obły niestety poszedł, jutro poczyszczę i wrzucę więcej fotek szczegółów. Pozdrawiam
Krzychu81 Napisano 24 Listopad 2020 Autor Napisano 24 Listopad 2020 Dodaje dwa dodatkowe zdjęcia po czyszczeniu, farba lepiej widoczna, ale nałożona niedbale, ten czerwony napis raczej wtórny, trzymali w tym olej i podpisali wg nazw. Solidna robota, przetloczenia z każdej strony, spawy równe. Będę wdzięczny za pomoc w id.
Szybki55 Napisano 19 Listopad 2020 Napisano 19 Listopad 2020 Te dwa bardziej kanciate pasują na stare wojskowe, ten obły raczej PRL
Szybki55 Napisano 19 Listopad 2020 Napisano 19 Listopad 2020 Może to Cię naprowadzi lepiej https://odkrywca.pl/benzyna-krew-wojny/
Pytanie
Krzychu81
Dzień dobry.
Na skupie znalazłem takie pojemniki, kanistry czy też bańki, od czego mogą być? Brak oznaczeń.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.