Guest Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Witam! jak wiadomo,nie ktore bagnety były polerowane(oryginalnie) mam takie bagnety w kolekcji,nie posiadaja one najmniejszych wrzerow,ale przez lata ,nie co poczerniały (zwłaszcza pochwy)..prosze powiedziec czym mozna przywrocic ich blask,i gdzie to mozna kupic?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 AUTO MAX pasta do polerowania lakieru lekko ścierna. Dostępna w w sklepach motoryzacyjnych.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 hmmm tez o tym myslałem,ale mam pewne obawy ,moze istnieje jakas włuknina,ktora mozna to zrobic...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wader Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 tłuszcz z rąk powoduje korozjęjak chcesz długo się cieszyc exponatem to nierób tego gołymi rekoma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.