Guest Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Witam.Jakis czas temu zainteresowałem sie poszukiwaniem roznych żeczy. Nastawilem sie głownie na militaria. Nie mam jeszcze wykrywacza ale chce kupic i sie rozgladam za jakims niedrogim takim na poczatek dla osoby nie majacej zadnego doswiadczenia z wykrywaczami i wykopkami. Znalazlem takie cos w internecie powiedzcie co o tym sadzicie i czy warto to kupic na poczatek. Ale chodzi o to zebym tez cos znalazl i pokopal.. ? http://republika.pl/mirakl/PI-1p.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Jezeli szukasz głównie militariów to twój wybór jest moim zdaniem dobry. Lecz na poczatek poleciłbym ci wykrywacz MIRAKL PI 2"Ma większy zasięg ,dyskryminację drobnych przedmiotów z blachy i 2 sondy w komplecie.Różnica w cenie wynosi tylko 115 zł a możliwosci dużo więcej.Na dodatek do tego wykrywacza mozna zamówić ramę PI która pozwoli Ci prowadzić poszukiwania nieco głębiej bo do 5 m dla dużych przedmiotów.Pozdrawiam WszystkichFranciszek Baron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 El3 750zł firmy loctans www.loctans.enter.net.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Bocian - wywal tę reklamę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Faktycznie reklama nie pomyślałem o tym ale dla kogoś kto szuka wyk. jest pomocna wybór należy do niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.