Perhydrol Napisano 25 Sierpień 2020 Napisano 25 Sierpień 2020 Witam. Jako zatwardziały "Garreciarz" chciałbym wymienić sprzęt na coś co niektórzy nazywają "wyższą półką". Pierwszy wykrywacz Ace 250+cewka nel tornado, potem multi kruzer, ale to nieporozumienie, aktualnie AT Pro. Wady które mi przeszkadzały we wszystkich wykrywaczach: -Ace 250 wzbudzał się na zdyskrymionowane żelazo, wzbudzał się przy mokrej trwaie bądź lekkim uderzeniem cewki o coś -Multi kruzer popiskiwał cały czas -AT Pro wzbudza się na zaśmieconym terenie co zajmuje dużo czasu, żeby ocenić cel, że to złom, nie jest szybki na śmietniku. Poczytałem, pooglądałem i wytypowałem dwa aktualnie wg. wielu najlepsze wykrywacze. Za deusem przemawia do mnie masa, i szybkość na śmietniku. Za E800 multiczęstotliwość, prostota w porównaniu do XP. Moje wymagania to: szukanie drobnicy, śmietniki (taki mam teren w okolicy) bez nadmiernego wzbudzania na żelazo, trafne ID, szybkość bo niekiedy macham jak cepem Najlepiej jakby ktoś miał styczność z oboma detektorami, chyba, że ktoś ma lepszą propozycję od w/w. Pozdrawiam.
kra321 Napisano 29 Sierpień 2020 Napisano 29 Sierpień 2020 Czytając twój wpis można dojść do wniosku że przeszkadza ci wzbudzanie wykrywaczy. Stawiałbym na E800 Zalety: Ma multiczęstotliwość Stabilny nawet na mokrym, słonym piasku Duży zakres pojedynczycz częstotliwości Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.