Perhydrol Napisano 25 Sierpień 2020 Share Napisano 25 Sierpień 2020 Witam. Jako zatwardziały "Garreciarz" chciałbym wymienić sprzęt na coś co niektórzy nazywają "wyższą półką". Pierwszy wykrywacz Ace 250+cewka nel tornado, potem multi kruzer, ale to nieporozumienie, aktualnie AT Pro. Wady które mi przeszkadzały we wszystkich wykrywaczach: -Ace 250 wzbudzał się na zdyskrymionowane żelazo, wzbudzał się przy mokrej trwaie bądź lekkim uderzeniem cewki o coś -Multi kruzer popiskiwał cały czas -AT Pro wzbudza się na zaśmieconym terenie co zajmuje dużo czasu, żeby ocenić cel, że to złom, nie jest szybki na śmietniku. Poczytałem, pooglądałem i wytypowałem dwa aktualnie wg. wielu najlepsze wykrywacze. Za deusem przemawia do mnie masa, i szybkość na śmietniku. Za E800 multiczęstotliwość, prostota w porównaniu do XP. Moje wymagania to: szukanie drobnicy, śmietniki (taki mam teren w okolicy) bez nadmiernego wzbudzania na żelazo, trafne ID, szybkość bo niekiedy macham jak cepem Najlepiej jakby ktoś miał styczność z oboma detektorami, chyba, że ktoś ma lepszą propozycję od w/w. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kra321 Napisano 29 Sierpień 2020 Share Napisano 29 Sierpień 2020 Czytając twój wpis można dojść do wniosku że przeszkadza ci wzbudzanie wykrywaczy. Stawiałbym na E800 Zalety: Ma multiczęstotliwość Stabilny nawet na mokrym, słonym piasku Duży zakres pojedynczycz częstotliwości Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.