bogdan76 Napisano 9 Lipiec 2020 Napisano 9 Lipiec 2020 Witam. Znaleziona przy pozycjach niemieckich. Może ktoś wie czy wojenna czy raczej ktoś wrzucił? Pozdrawiam Bogdan
bogdan76 Napisano 9 Lipiec 2020 Autor Napisano 9 Lipiec 2020 Nie mialem miarki, więc nie znam wymiarów
kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2020 Napisano 9 Lipiec 2020 "bardzo się postarałeś" by dać najmniej informacji do id. coś co jest zwykle "główką ramy" tu sprawia wrażenie jednego z dwóch przyczepów kierownicy - prawy chwyt - sprawia wrażenie śladów po rolgazie w tej chwili - wygląda na kierownicę od lekkiego motoroweru/motocyklika pojemność do 98 cm - w lekkiej ramie, trapez z przodu lub półka ------------ nawet jak sprawdzisz - czy mam rację - to jedynie można wyeliminować znane popularne marki (np PRL) w tej klasie były setki modeli z dziesiątkami typów kierownic
bogdan76 Napisano 9 Lipiec 2020 Autor Napisano 9 Lipiec 2020 Niestety miałem słabo naładowany telefon a musiałem jakoś wrócić, dlafego zdjęcie jest dość niechlujne za co bardzo przepraszam. Ale jak widać nie ma rzeczy niemożliwych. Czyli ktoś wrzucił do dołu i tam zostało . Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Bogdan
Pytanie
bogdan76
Witam.
Znaleziona przy pozycjach niemieckich.
Może ktoś wie czy wojenna czy raczej ktoś wrzucił?
Pozdrawiam
Bogdan
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.