Monti Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Witammam taką łuske.Wie ktos jaka to?z góry dzieki.pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Ten rant, to wystająca kryza:)) Raczej typ jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Dzieki wszystkim za odzew :)Myślałem,że kryza to to nacięcie dookoła :))Ale teraz będę już wiedział.Wesołych ŚwiątPozdrawiamMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Witammam taką łuske.Wie ktos jaka to?z góry dzieki.pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Nikt nie wie??????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Wystająca kryza? OK 8mm? Za mało danych, same bicia nie wystarczą. Jednak najbardziej pasuje na Austriackiego Mannlichera 8mm, z 1901 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 według mnie też mannlicher, podaj w miare dokładne wymiary i jaką ma kryzę to będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Monti
Witam
mam taką łuske.Wie ktos jaka to?
z góry dzieki.
pozdr
Monti
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.