Szefo Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 12h P286h 99h 39 no i 3h IXt1, jak by mi ktoś mógł rozszyfrować ten kod materiałowypozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 dzięki, miałem część z tego ale mi poszło wraz z dyskiem i nie pamiętałem wszystkich adresówpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyk Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 witamwww.cruffler.com/Features/JUL-01/trivia-July01.htmlwww.municion.org/792/792x57.htmwww.radix.net/~bbrown/Welcome.htmlwww.waffenhq.de/infanterie/patrone8x57is.htmlarmesetpassion.free.fr/Codes.htmlwww.totse.com/en/bad_ideas/guns_and_weapons/wwiiarms.htmlcartridgecollectors.org/headstampcodes.htmwww.geocities.com/gregory_bo/www.waffeninfo.net/munition_01.phpna najbliższe wolne dni powinno wystarczyć.łączę życznia świąteczne i pozdrawaim - jerzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyk Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 witamIX - August-Thyssen-Hütte A.G., Franz-Lenze-Str. 3, Duisburg- Hamborn (dxs) - stalowniat - Dürener Metallwerke A.G., Eichborndam 141-165, Hauptverwaltung Berlin- Borsigwalde – zakład platerujący1 - C : 0,15 - 0,22 % / Mn : 0,4 % / Si : 0,12 % / P : 0,03 % / S : 0,03 % - skład stalipozdrawiam - jerzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 wielkie dzięki jerzyk, masz może adres jakiejś stronki z tego typu kodami albo masz je w jakimś pliku to czy mógłbyś mi przysłać mailempozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Szefo
6h 9
9h 39
no i 3h IXt1, jak by mi ktoś mógł rozszyfrować ten kod materiałowy
pozdr
Szefo
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.