Hienodon Napisano 28 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2018 Witam.Proszę o pomoc w id,niestety nie mogę nic znaleźć w googlach.Waga 31,85 Średnica 40-41mm Z góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hienodon Napisano 28 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2018 rew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 28 Grudzień 2018 Share Napisano 28 Grudzień 2018 Bardzo przypomina talary Wincentego Gonzagi (do 1612). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 28 Grudzień 2018 Share Napisano 28 Grudzień 2018 tak wizualnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hienodon Napisano 29 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2018 Niby coś tam podobieństwa jest ale szukam bardziej czegoś konkretnego niestety nic nie mogę znaleźć. Szukałem pod różnymi nazwami Wincent de gonzague czy Marchio de gonzague z marnym skutkiem :/. Czekam może jeszcze komuś coś wpadnie do głowy w jakim kierunku podążać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 29 Grudzień 2018 Share Napisano 29 Grudzień 2018 Wrzuć na TPZN, tam- bez urazy dla tu obecnych- standard wiedzy o monetach jest kosmiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 30 Grudzień 2018 Share Napisano 30 Grudzień 2018 Nominał to włoski 1 Ducatone. Giulio Cesare Gonzaga jako książę Bozzolo w latach 1593-1609.http://numismatica-italiana.lamoneta.it/moneta/W-GCG/19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.