l1p4 Napisano 15 Październik 2018 Autor Share Napisano 15 Październik 2018 Koledzy,wytłumaczcie mi jedną kwestię jeśli chodzi o dobór cewki do sprzętu.Otóż czy cewka musi mieć jakoś specjalnie skonfigurowaną elektronikę wewnątrz pod kątem konkretnego wykrywacza, czy po prostu musi pracować w danej częstotliwości co rzeczony wykrywacz?Pytanie wydaje się proste ale dla mnie z racji braku wiedzy w tym zakresie trudne.Od razu zaznaczam, że nie znalazłem takiego pytania na forum ani w sieciZ góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 16 Październik 2018 Share Napisano 16 Październik 2018 Musi być elektrycznie dopasowana do układów nadawczych i odbiorczych detektora. Częstotliwość nie jest tutaj jedynym wyznacznikiem.PozdrawiamTAKTYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l1p4 Napisano 18 Październik 2018 Autor Share Napisano 18 Październik 2018 Dzięki za odpowiedz, teraz już rozumiemPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.