Atrap Napisano 30 Wrzesień 2018 Autor Napisano 30 Wrzesień 2018 Dzień dobry.Poproszę o pomoc w identyfikacji producenta tej latarki.Niestety nie znalazłem niczego w internecie. Wprawdzie są podobne ale innych producentów. Niestety nie mogę rozszyfrować tego loga.
Atrap Napisano 30 Wrzesień 2018 Autor Napisano 30 Wrzesień 2018 Niestety w środku nic nie jest napisane. :(
tczkrjo Napisano 30 Wrzesień 2018 Napisano 30 Wrzesień 2018 Hej,Poszperaj po googlachhttp://panzerlehr.forumoteka.pl/temat,1210,latarki-wehrmachtu.htmllatarki daimon (co prawda nazwa nie pasuje, ale cos w ten desen)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:38 30-09-2018
Atrap Napisano 30 Wrzesień 2018 Autor Napisano 30 Wrzesień 2018 Tak wiem daimona znalazłem. Nawet gdzieś się przewinął chyba elektrodym. Ale interesuje mnie konkretnie producent tej latarki.Czy może to być współczesny produkt od raci" ze wschodu na bazie właśnie tych starych latarek?
Atrap Napisano 2 Październik 2018 Autor Napisano 2 Październik 2018 Wydaje mi się, że znalazłem produkt tego samego wytwórcy co moja latareczka. :)))Nazwa to GEFOB 1 A. Jak patrzę na blaszkę z nazwą to jakoś podchodzi.A jak kolegom się wydaje?Może coś wiecie na temat tego producenta?
Atrap Napisano 2 Październik 2018 Autor Napisano 2 Październik 2018 Sprostowanie. :)))GEFOBLA - to jest prawidłowa nazwa producenta. :)))
Pytanie
Atrap
Dzień dobry.
Poproszę o pomoc w identyfikacji producenta tej latarki.
Niestety nie znalazłem niczego w internecie. Wprawdzie są podobne ale innych producentów. Niestety nie mogę rozszyfrować tego loga.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.