Lutjens Napisano 7 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2018 Dzień DobryJakiś czas temu postanowiłem zakupić pierwszy wykrywacz. I tu jest problem ponieważ nie wiem co wybrać. Interesuje się głównie militariami ale nie pogardzę jakimiś ciekawymi monetami. Zastanawiałem się nad Garret ACE 150. Czy byłby to dobry wykrywacz na początek? Czytałem że podobno nie nadaje się do militariów. Czy to oznacza że nie znajdę z jego pomocą jakiegoś bagnetu albo garnka? Pewnie moje pytanie brzmi idiotycznie za co przepraszam. Z góry dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 16 Sierpień 2018 Share Napisano 16 Sierpień 2018 Zapraszam do wyszukiwarki gdzie jest masa wątków o zakupie pierwszego wykrywacza, do określonej kwoty.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 22:01 16-08-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.