Infans Napisano 10 Lipiec 2018 Autor Napisano 10 Lipiec 2018 Dzień dobry, czy jest tu ktoś kto da radę na podstawie zdjęcia stwierdzić czy to prawdziwy kieł czy tworzywo sztuczne ? Był bardziej pożółkły, trochę go wyszorowałam.Pozdrawiam
jfkl Napisano 10 Lipiec 2018 Napisano 10 Lipiec 2018 rozgrzej nad palnikiem szpilke i w miejscu mniej widocznym przloz do kla. Jak bedzie sie topil - to sprawa oczywista.Zapach spalenizny tez bedzie inny dla kla a inny dla tworzywa sztucznego.
jfkl Napisano 10 Lipiec 2018 Napisano 10 Lipiec 2018 Tak czy owak prawdziwy kiel to nie jest - to co masz to najprawdopodobniej kawalek poroza\\kosci ktoremu nadano ksztalt kla" na szlifierce...
Infans Napisano 10 Lipiec 2018 Autor Napisano 10 Lipiec 2018 Dziękuje bardzo za odpowiedź :) Tak właśnie mi się wydawało, że może to po prostu kawałek kości. Z bliska zdaje się mieć porowate przebarwienia które niczym nie schodzą
Pytanie
Infans
Dzień dobry, czy jest tu ktoś kto da radę na podstawie zdjęcia stwierdzić czy to prawdziwy kieł czy tworzywo sztuczne ? Był bardziej pożółkły, trochę go wyszorowałam.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.