torba5 Napisano 9 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2018 Byłem widziałem i mimo moich wielkich obaw dali takiego ognia że aż miło ,3,5 godziny przepięknej jazdy ,nawet Ryży dał radę ,zdjęć więcej nie wklejam bo z tel,ale może ktoś był z forumowiczów i ma lepsze foty ,jak nie dokleję potem parę swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2018 aaa jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Lipiec 2018 Share Napisano 10 Lipiec 2018 Byłem w 2012 w mojej wsi - 4 godziny opóźnienia, piwo po 8 złotych - sikacz koncertowy. Ale jak zaczęli grać to drżyjcie narody. Bez Slasha ale było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2018 grali 3,5 godziny zagrali 30 kawałków ,no i Slash ,widziałem wiele koncertów ale to była bomba jądrowa ,no i wyszli 4 minuty przed czasem :)opis pod którym się podpisuje http://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/guns-n-roses-na-stadionie-slaskim-zyletki-i-roze-zdjecia-relacja/p7m9bwj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.