marcin698687 Napisano 1 Lipiec 2018 Autor Napisano 1 Lipiec 2018 Witam,Ostatnio znalazłem oto taki wskaźnik poziomu oleju. Nie wiem od czego on może być? znaczek ( emblemat) przypomina znaczek ursus-a - ale tylko przypomina. może spotkał się ktoś z podobnym? z góry dziękuję za identyfikacje.Pozdrawiam
marcin698687 Napisano 1 Lipiec 2018 Autor Napisano 1 Lipiec 2018 Witam,Ostatnio znalazłem oto taki wskaźnik poziomu oleju. Nie wiem od czego on może być? znaczek ( emblemat) przypomina znaczek ursus-a - ale tylko przypomina. może spotkał się ktoś z podobnym? z góry dziękuję za identyfikacje.Pozdrawiam
Szybki55 Napisano 1 Lipiec 2018 Napisano 1 Lipiec 2018 Wskaźnik CIŚNIENIA oleju, prawdopodobnie stary URSUS
Szybki55 Napisano 1 Lipiec 2018 Napisano 1 Lipiec 2018 Sprostowanie ten znak to nie URSUS tylko K.F.M., czyli wytwórni wskaźnika
Pytanie
marcin698687
Witam,
Ostatnio znalazłem oto taki wskaźnik poziomu oleju. Nie wiem od czego on może być? znaczek ( emblemat) przypomina znaczek ursus-a - ale tylko przypomina. może spotkał się ktoś z podobnym? z góry dziękuję za identyfikacje.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.