l1p4 Napisano 25 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2018 Ktos coś? Napisy to „ALLIANZ u. STUTTGARTER LEBENSVERSICHERUNGSBANK”„GROSSLEBENSKLUB 1937”Firma ubezpieczeniowa?Ale co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l1p4 Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2018 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l1p4 Napisano 14 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2018 Nikt nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l1p4 Napisano 6 Maj 2020 Autor Share Napisano 6 Maj 2020 Odkopuję ponieważ nadal nic się nie dowiedziałem w temacie. Jedyne co zauważyłem to, że na górze widać jakby było kiedyś kółko tylko się odłamało. Na rancie „800” co sugerowałoby wyrób srebrny. Może ktoś coś skojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l1p4 Napisano 12 Maj 2020 Autor Share Napisano 12 Maj 2020 Super ale jakieś żródło? Też kombinowałem w tą stronę ale to tylko domysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 15 Maj 2020 Share Napisano 15 Maj 2020 Może masz problem, bo ß to podwójne s:). Bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.