gebels666 Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam. Czy ktoś może polecić jakąś chińską cewke (duże) pasująca do kanarka ace250? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 8 Czerwiec 2018 Share Napisano 8 Czerwiec 2018 a dlaczego nie nel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhulka Napisano 8 Czerwiec 2018 Share Napisano 8 Czerwiec 2018 właśnie dlaczego nie nel-miałem nel hunter i bardzo dobrze sobie radziła bez porównania z orginałem mimo iż to dd to nie było problemów z namierzaniem a osiągi o wiele lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gebels666 Napisano 10 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Właśnie widziałem na YT jak gość robił testy cewki Nel tornado bodajże, i byłem pod wrażeniem jak poprawiły się osiągi, nawet o 10-15cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.