Kaczper Napisano 25 Marzec 2018 Autor Napisano 25 Marzec 2018 Witam.Ostatnio przy sprzątaniu spichlerza natrafiłem na dwie ciekawe blaszki o średnicy 3 cm. Na moje oko wyglądają na żetony, a gdy tylko je zobaczyłem pomyślałem o nieśmiertelnikach. Czy ktoś byłby w stanie określić co to jest?
Kaczper Napisano 25 Marzec 2018 Autor Napisano 25 Marzec 2018 Witam.Ostatnio przy sprzątaniu spichlerza natrafiłem na dwie ciekawe blaszki o średnicy 3 cm. Na moje oko wyglądają na żetony, a gdy tylko je zobaczyłem pomyślałem o nieśmiertelnikach. Czy ktoś byłby w stanie określić co to jest?
mariuszk7 Napisano 25 Marzec 2018 Napisano 25 Marzec 2018 Marki narzędziowe w zakładzie pracy lub coś w tym stylu.
Znajdek Napisano 26 Marzec 2018 Napisano 26 Marzec 2018 Witam.Na moje oko to raczej oznaczniki ( numery) elementow z ukompletowania wojskowego filtru do wody FWP-300. W wielu przypadkach na roznym sprzecie sa takie cechy....np: odciagi od massztow, przewody zasilajace itp.Pozdrawiam.
Znajdek Napisano 26 Marzec 2018 Napisano 26 Marzec 2018 Przepraszam za literowke - mialo byc FPW-300.
Pytanie
Kaczper
Witam.
Ostatnio przy sprzątaniu spichlerza natrafiłem na dwie ciekawe blaszki o średnicy 3 cm. Na moje oko wyglądają na żetony, a gdy tylko je zobaczyłem pomyślałem o nieśmiertelnikach. Czy ktoś byłby w stanie określić co to jest?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.