matt_13 Napisano 3 Marzec 2018 Autor Napisano 3 Marzec 2018 Według mnie jest to część strzelby. Tak jak na tym zdjęciu - z lewej strony była kolba z prawej wychodziła lufa. Drugie zdjęcie w następnym poście.Wiem, że niektórzy wybitnie znają się na broni palnej więc może komuś nasunie się jakiś typ broni.
matt_13 Napisano 3 Marzec 2018 Autor Napisano 3 Marzec 2018 Widok od środka. Wytłoczona jest jakaś liczba nad otworem. Jedno to na pewno 0, drugie 6/8/9.pozdrawiam
predi888 Napisano 3 Marzec 2018 Napisano 3 Marzec 2018 wątpię czy to coś ma wspólnego z bronią. Wójas robi w lesie przy zrywce i coś podobnego widziałem przy maszynie (LKT), to był rodzaju sprzęgu do lin.Prawdopodobnie...
sebaleśny Napisano 3 Marzec 2018 Napisano 3 Marzec 2018 Zamek ślizgowy do lin to nie jest ale baskila (część strzelby) też nie.
Pytanie
matt_13
Według mnie jest to część strzelby. Tak jak na tym zdjęciu - z lewej strony była kolba z prawej wychodziła lufa. Drugie zdjęcie w następnym poście.
Wiem, że niektórzy wybitnie znają się na broni palnej więc może komuś nasunie się jakiś typ broni.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.