anemon Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Napisano 27 Styczeń 2018 Witam,ktoś wie co to jest lub spotkał się kiedyś z czymś podobnym? Aluminium o wymiarach 9,5cm x 5 cm.Pozdrawiam
anemon Napisano 1 Luty 2018 Autor Napisano 1 Luty 2018 Dostałem dzisiaj potwierdzenie, że jest to sprzączka od starych pasów, których używali podczas wchodzenia na słupy elektryczne. Zastanawia mnie jedynie fakt co robił w takim miejscu. Dzięki za wszelką pomoc ;)
mauser 98k Napisano 30 Styczeń 2018 Napisano 30 Styczeń 2018 Hej widziałem kiedyś coś podobnego do tego.Element regulacji paska przy STARYM pokrowcu do aparatu.
anemon Napisano 30 Styczeń 2018 Autor Napisano 30 Styczeń 2018 Niestety pokrowca z takim elementem jeszcze nigdy nie widziałem, ale być może masz rację. Jest duży i ciężko mi sobie to wyobrazić. Dzięki za podpowiedź ;)
mauser 98k Napisano 30 Styczeń 2018 Napisano 30 Styczeń 2018 Przepraszam nie zwrocilem uwagi na wymiary jednak zapewne zastosowanie było podobne. Ale mam jeszcze taką myśl że przy tych wymiarach mogło by to się łapać do części uprzęży jakiej używano do zabezpieczania podczas naprawy słupów telefonicznych lata 80/90 wszystkie elementy łączen były zrobione z aluminium (kojarzy mi się bo w dzieciństwie miałem z czegoś takiego zrobioną huśtawke na drzewie)
anemon Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Napisano 27 Styczeń 2018 Witam,ktoś wie co to jest lub spotkał się kiedyś z czymś podobnym? Aluminium o wymiarach 9,5cm x 5 cm.Pozdrawiam
Pytanie
anemon
Witam,
ktoś wie co to jest lub spotkał się kiedyś z czymś podobnym? Aluminium o wymiarach 9,5cm x 5 cm.
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.