ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 Witam,To mój pierwszy post. W związku z tym, że jestem w tym temacie laikiem, proszę Was o jakiekolwiek informacje odnośnie tego egzemplarza. Z góry dzięki za wszystkie opinie.
ZeKalanga Napisano 18 Grudzień 2017 Autor Napisano 18 Grudzień 2017 Dzięki za opinie. Postaram się się je rozłożyć na części pierwsze, zrobię zdjęcia sygnatur i wrzucę tu. Być może powiedzą cos więcej.
ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 Witam,To mój pierwszy post. W związku z tym, że jestem w tym temacie laikiem, proszę Was o jakiekolwiek informacje odnośnie tego egzemplarza. Z góry dzięki za wszystkie opinie.
ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 Niestety na ten moment nie mam innych lepszych zdjęć...
ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 To już ostatnie.Tak jak wspomniałem wcześniej. Każda sugestia będzie mile widziana. Pozdrawiam, Kamil.
ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 Jeszcze jedno zdjęcie pierwszego pistoletu.
ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 Dodam tylko, że pistolet inkrustowany kością ma na zamku wybity numer/datę 1875.
ZeKalanga Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Napisano 16 Grudzień 2017 Jedna rzecz mnie zastanawia, pistolet inkrustowany, nie ma kontrblachy. Czy jest to możliwe? Oczywiście zakładając, że jest oryginalny.
Pytanie
ZeKalanga
Witam,
To mój pierwszy post. W związku z tym, że jestem w tym temacie laikiem, proszę Was o jakiekolwiek informacje odnośnie tego egzemplarza. Z góry dzięki za wszystkie opinie.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.