norbert lat 13 Napisano 11 Grudzień 2017 Share Napisano 11 Grudzień 2017 Witam, mógłby mi ktoś podesłać aktualne informacje na temat tego jak uzyskać pozwolenie na kopanie? Google niestety podaje wiele sprzecznych informacji, a niektóre datowane na 10 lat wstecz. Nie oczekuje, ze ktos mi to bedzie tlumaczył, wystarczy link. Ewentualnie jezeli ktoś chciałby sie podzielić doświadczeniami w tej kwestii to chetnie wysłucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 11 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2017 Zapomnialem dodac zeby sie nie sugerowac nickiem, zakladalem tu konto jakies 13 lat temu :D Jezeli to cos zmienia to mam kilka rodzajów pozwolen na bron wiec ustawa o broni i amunicji w malym palcu, tylko czy to potrzebne? Bo wlasnie raz pisza tak, a raz inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 Musisz się zgłosić do WKZ, mającego pod swoją kuratelą tereny, które chcesz objąć poszukiwaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 31 Grudzień 2017 Share Napisano 31 Grudzień 2017 Cześć przeczytaj sobie moje posty z tego linku tam masz wszystko opisane http://odkrywca.pl/jak-uzyskac-pozwolenie,760491.html#760491 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.