Decius Napisano 26 Listopad 2017 Autor Share Napisano 26 Listopad 2017 Witam wszystkich !Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem AtPro i myślę o jakiś wspólnych wypadach na wykopki z ludźmi z Gliwic i okolic bo we dwóch" zawsze to raźniej !Jak by co to proszę na formum się odezwać lub mail agw@mp3.plPozdrawiamGrzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decius Napisano 5 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2017 Mój boże mieszkam na bezludnej ponad 200 tyś wyspie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Grudzień 2017 Share Napisano 5 Grudzień 2017 Od 1 stycznia nie można chodzić z wykrywaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decius Napisano 7 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2017 do bjar_1 - bzdury piszesz przeczytaj sobie ustawę ! Jest praktycznie identyczna z obecną tylko zmieniono kwalifikację wykroczenia na przestępstwo i tylko za poszukiwanie zabytków ja takich nie szukam i jeszcze nawet przypadkiem nie znalazłem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wig01 Napisano 17 Luty 2018 Share Napisano 17 Luty 2018 Witam, jak dalej szukasz to pisz na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decius Napisano 20 Luty 2018 Autor Share Napisano 20 Luty 2018 +wig01 Poszło i to chyba 2 razy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figura Napisano 18 Sierpień 2019 Share Napisano 18 Sierpień 2019 Witam. Działacie nadal w terenie? Jeśli tak dajce znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.