akcej Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 Znalazłem w rupieciach taki oto kuferek wymiary ok 30 x 40 cm.Wewnątrz znajduje się adres prawdopodobnie właściciela kontekst I wojna. Proszę o pomoc w odczytaniu tego adresu.
akcej Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 Znalazłem w rupieciach taki oto kuferek wymiary ok 30 x 40 cm.Wewnątrz znajduje się adres prawdopodobnie właściciela kontekst I wojna. Proszę o pomoc w odczytaniu tego adresu.
zygamun Napisano 30 Październik 2017 Napisano 30 Październik 2017 Hmmm... Jakby Ci tu pomóc... Po kolei... nazwisko i imię , III becirk {czyli dzielnica} nazwa ulicy i Budapeszt.
akcej Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 Chyba znalazłem zdaje się że honwedzi zabrali ze sobą na wojne skrzyneczke wina http://www.museum-digital.de/hu/portal/index.php?t=objekt&oges=17834
Pytanie
akcej
Znalazłem w rupieciach taki oto kuferek wymiary ok 30 x 40 cm.
Wewnątrz znajduje się adres prawdopodobnie właściciela kontekst I wojna. Proszę o pomoc w odczytaniu tego adresu.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.