anemon Napisano 22 Październik 2017 Autor Napisano 22 Październik 2017 Witam,Potrzebuję pomocy z identyfikacją guzika ze zdjęcia. Średnica 16 mm. Pierwsza warstwa była przyklejona do drugiej. Mocno zjechana ale pod światło delikatnie widać groszek. Rewers cynkowy z sygnaturami: Na górze 3 litery. A i dwie iekompletne". Razem tworzą napis AKS??? Na dole liczba 42. Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 22 Październik 2017 Napisano 22 Październik 2017 Niemiecki groszek" w stanie agonalnym.
anemon Napisano 22 Październik 2017 Autor Napisano 22 Październik 2017 Dzięki @bjar za utwierdzenie mnie w tym przekonaniu ; ) Wiesz może co to za sygnatury i co oznaczają? Ja niestety jestem na tyle ślepy, że nie jestem wstanie dojrzeć w nich żadnego sensu.
anemon Napisano 22 Październik 2017 Autor Napisano 22 Październik 2017 Już nie aktualne, znalazłem. Dzięki jeszcze raz za pomochttp://myvimu.com/exhibit/2791017-guzik-niemiecki-groszek-a-s-42
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.