Rafi94 Napisano 20 Październik 2017 Autor Napisano 20 Październik 2017 Witam Szanownych Kolegów :)!Wpadł mi ostatnio w ręce taki oto dokument lecz nie do końca wiem o co w nim biega. W związku z tym miałbym wielką prośbę do kogoś kto włada lepiej ode mnie Germańskim językiem o objaśnienie.
tn23 Napisano 20 Październik 2017 Napisano 20 Październik 2017 prośba o przedstawienie oferty, na zrobienie dwoch plakietek, z bronzu i srebra przedstawiającą herb miasta, dla wystawcy i uczestnika imprezy miejskiej. Zapytanie czy da radę i żeby przedstawił ofertę.
Rafi94 Napisano 20 Październik 2017 Autor Napisano 20 Październik 2017 Dziękuję bardzo za odpowiedź :).
Hansdekawka Napisano 20 Październik 2017 Napisano 20 Październik 2017 Plakiety mają być nie dwie lecz w dwóch rodzajach, jako prezenty honorowe dla wystawców i dla odwiedzających (jakąś wystawę, targi?).Jeden rodzaj ma być srebrny, drugi brązowy z godłem miasta Duisburg`a.
Rafi94 Napisano 20 Październik 2017 Autor Napisano 20 Październik 2017 Dziękuję Kol.Hansdekawka. Próbowałem odszukać jakichś informacji/zdjęć z tym związanych lecz internet milczy.
Pytanie
Rafi94
Wpadł mi ostatnio w ręce taki oto dokument lecz nie do końca wiem o co w nim biega. W związku z tym miałbym wielką prośbę do kogoś kto włada lepiej ode mnie Germańskim językiem o objaśnienie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.