bigfut28 Napisano 17 Październik 2017 Autor Napisano 17 Październik 2017 Witam proszę o identyfikację owego przedmiotu.Od siebie mogę dodać że posiada on wybity napis O.Geibel-czyżby należał do Hitlerowskiego zbrodniarza?Pod spodem ma sygnaturę Schwabenland i wygląda jakby był ze srebra.Pozdrawiam
Hansdekawka Napisano 17 Październik 2017 Napisano 17 Październik 2017 To na pewno ten Geibel z Klossa!Tu się o nim mówi : http://www.youtube.com/watch?v=MIOKbBAQXZsTak , to na pewno ten Geibel Otto.;)
bigfut28 Napisano 17 Październik 2017 Autor Napisano 17 Październik 2017 Witam proszę o identyfikację owego przedmiotu.Od siebie mogę dodać że posiada on wybity napis O.Geibel-czyżby należał do Hitlerowskiego zbrodniarza?Pod spodem ma sygnaturę Schwabenland i wygląda jakby był ze srebra.Pozdrawiam
Pytanie
bigfut28
Witam proszę o identyfikację owego przedmiotu.Od siebie mogę dodać że posiada on wybity napis O.Geibel-czyżby należał do Hitlerowskiego zbrodniarza?Pod spodem ma sygnaturę Schwabenland i wygląda jakby był ze srebra.Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.