anemon Napisano 23 Wrzesień 2017 Autor Napisano 23 Wrzesień 2017 Witam,znalazłem taki aluminiowy dekiel/zaślepkę. Średnica w szerszym miejscu 4,5cm, w węższym 3,5cm. Czy posiada ktoś wiedzę co to za przedmiot i do czego mógł służyć?Pozdrawiam
anemon Napisano 25 Wrzesień 2017 Autor Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzięki za podpowiedź! Być może i jest to brok, ale nie pasuje mi materiał wykonania - aluminium (mimo wszystko jestem zielony w tym temacie, może to jakiś stary typ?) Przeglądnąłem trochę grafik, niestety na próżno. Nie ma niczego podobnego.
anemon Napisano 23 Wrzesień 2017 Autor Napisano 23 Wrzesień 2017 Witam,znalazłem taki aluminiowy dekiel/zaślepkę. Średnica w szerszym miejscu 4,5cm, w węższym 3,5cm. Czy posiada ktoś wiedzę co to za przedmiot i do czego mógł służyć?Pozdrawiam
Pytanie
anemon
Witam,
znalazłem taki aluminiowy dekiel/zaślepkę. Średnica w szerszym miejscu 4,5cm, w węższym 3,5cm. Czy posiada ktoś wiedzę co to za przedmiot i do czego mógł służyć?
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.