anemon Napisano 10 Wrzesień 2017 Autor Napisano 10 Wrzesień 2017 Witam,potrzebuję pomocy ze zidentyfikowaniem powyższego skrzydła odznaki/przypinki? Cienka blaszka. Z tyłu uchwyt na mocowanie. Pozdrawiam
anemon Napisano 10 Wrzesień 2017 Autor Napisano 10 Wrzesień 2017 Witam,potrzebuję pomocy ze zidentyfikowaniem powyższego skrzydła odznaki/przypinki? Cienka blaszka. Z tyłu uchwyt na mocowanie. Pozdrawiam
finucha Napisano 3 Październik 2017 Napisano 3 Październik 2017 na mój nos coś z kolejnictwem związane.
anemon Napisano 12 Wrzesień 2017 Autor Napisano 12 Wrzesień 2017 Nikt nie wie jaki to orzeł zgubił skrzydło w trakcie lotu?
anemon Napisano 4 Październik 2017 Autor Napisano 4 Październik 2017 Bardzo możliwe, że tak jednak nie znalazłem żadnej przypinki o takim samym wyglądzie skrzydła. Były podobne jednak ułożenie piór i wygięcie skrzydła całkiem inne. Miejsce było głownie wykorzystywane przez austriaków także skupiłem się bardziej na odznaczeniach kkstb. Może ktoś jeszcze pomoże?
Pytanie
anemon
Witam,
potrzebuję pomocy ze zidentyfikowaniem powyższego skrzydła odznaki/przypinki? Cienka blaszka. Z tyłu uchwyt na mocowanie.
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.