Skocz do zawartości

Psie znaczki Vol.III

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam pozwolę sobie założyć vol.III ponieważ tamten bardzo długo się ładuję. bjar_1 na rozruszanie tematu fotki dzisiejszej poczty stany nie za cudowne ale ten na samej górze po lewej mój najstarszy w moim zbiorze 1858 mimo iż stan kiepski cieszy oko pozdrawiam

http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=67539

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:28 30-10-2017

• Odpowiedzi 295
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Fotki z ostatniej wymiany 12 sztuk wzbogaciło moją kolekcję. Tym bardziej mnie cieszą bo są z mojej okolicy. A wyrwać je było nie łatwo.... ten na samej górze ciekawostka jest to tzw. półprodukt psiego numerka .
Ps kolego zebu74 nie mam pojęcia skąd pochodzi ten psi numerek z Żar niestety nie zawszę mogę uzyskać informację. Najważniejsze iż pochodzenie tej psiej blaszki nie budzi wątpliwości pozdrawiam

Napisano

Witajcie przez ostatni tydzień zdobyłem tylko 6 sztuk. Ale może uda mi się odkupić część dużego zbioru około 300 sztuk także byłoby co oglądać ale na razie to nic pewnego....

Napisano

A dzisiaj przybyło aż 29 sztuk i taki dzień zaliczam do udanych. Doszła najstarsza sztuka w mojej kolekcji z 18 46 roku zwróćcie uwagę na wysoki numer tej blaszki 5433

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie