anemon Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Witam!Od 3 miesięcy jestem użytkownikiem Garretta Ace 250. Jestem z niego bardzo zadowolony, drobnicę/kolorki łapie jak szalony, a i jego słaba separacja mi w niczym nie przeszkadza - zawsze to więcej zabawy. Dlatego też postanowiłem w niego zainwestować i zmienić cewkę. Zastanawiam się nad wyborem Nel Tornado ewentualnie Nel Hunter (różnice w parametrach są delikatne jednak głębokość przemawia do mnie bardziej) Jako, że z drobnymi przedmiotami przy oryginalnej cewce nie było najmniejszego problemu chciałbym zainwestować w głębokość" (której jednak podstawowej cewce chyba brakuje). Co poradzicie? Jest to dobry decyzja i będzie to zauważalna różnica (oczywiście na lepsze) czy jednak odkładać pieniądze na lepszy sprzęt? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nova Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Jak chcesz mieć naj to Goliath. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.