anemon Napisano 26 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2017 Witam!Od 3 miesięcy jestem użytkownikiem Garretta Ace 250. Jestem z niego bardzo zadowolony, drobnicę/kolorki łapie jak szalony, a i jego słaba separacja mi w niczym nie przeszkadza - zawsze to więcej zabawy. Dlatego też postanowiłem w niego zainwestować i zmienić cewkę. Zastanawiam się nad wyborem Nel Tornado ewentualnie Nel Hunter (różnice w parametrach są delikatne jednak głębokość przemawia do mnie bardziej) Jako, że z drobnymi przedmiotami przy oryginalnej cewce nie było najmniejszego problemu chciałbym zainwestować w głębokość" (której jednak podstawowej cewce chyba brakuje). Co poradzicie? Jest to dobry decyzja i będzie to zauważalna różnica (oczywiście na lepsze) czy jednak odkładać pieniądze na lepszy sprzęt? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nova Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 Jak chcesz mieć naj to Goliath. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.