Natan Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 Widze że cała Polska oprócz Górnego Śląska umawia się na kopanie. Czy z naszego regionu oprócz kolegów których znam :) nikt więcej nie kopie? Może warto pomyśleć o cyklicznych co miesięcznych spotkaniach ??? - może sie ktoś odezmwie....PozdrawiamNatan
yupiter Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 noooooo, ja się odezwę - ale my się już znamy.;-)yp
treasurehunter Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Tez sie odzywam ale jestem z Warszawy i dementuje ze wszyscy sie umawiaja poza wami. Ja sie staram teraz zmontowac ekipe z okolic warszawy ale szybciej chyba bede jezdzil na slask zeby z kims pokopac niz tutaj cos wykrece. PozdrawiamArdengard
lukaszexp Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 ja bym sie z kims umuwil ale nikogo o tych zainteresowanich nie znam.ale chetnie poznam moj tel.693 861 818 piszcie lub dzwoncie po 18 DZIEKI
lukaszexp Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 wybiera sie ktos do mirowa 1 maja?nie mam sie z kim zabrac.
Vincent Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 WitamWłaśnie kupiłem swój pierwszy wykrywacz i chętnie skorzystałbym z możliwości jakiegoś wspólnego wyjazdu w celu chociażby wymiany doświadczeń...Do niedzieli przebywam w Rudzie Śląskiej...więc jeżeli w tym czasie a najlepiej w weekend udałoby się sklecić jakąś wyprawę to w miarę możliwości dołączę doń..Pozdrawiam Vincent
JMS Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 hehe...skads znam te dyskusje./PS.com/Chyba najprosciej bedzie sie umowic na pifko...
Mathew Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Jutro 8 maja rozpoczyna się w Dobieszowicach V Piknik Forteczny. Do zobaczenia na miejscu
Natan Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Napisano 15 Lipiec 2004 No nareszcie ktoś z jakąś propozycją :).Chętnie możemy się spotkać na giełdzie np. w Bytomiu - 07.08.04 jak zawsze pierwsza sobota miesiąca.Co Wy na to?Natan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.