Natan Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Widze że cała Polska oprócz Górnego Śląska umawia się na kopanie. Czy z naszego regionu oprócz kolegów których znam :) nikt więcej nie kopie? Może warto pomyśleć o cyklicznych co miesięcznych spotkaniach ??? - może sie ktoś odezmwie....PozdrawiamNatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 noooooo, ja się odezwę - ale my się już znamy.;-)yp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
treasurehunter Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Tez sie odzywam ale jestem z Warszawy i dementuje ze wszyscy sie umawiaja poza wami. Ja sie staram teraz zmontowac ekipe z okolic warszawy ale szybciej chyba bede jezdzil na slask zeby z kims pokopac niz tutaj cos wykrece. PozdrawiamArdengard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszexp Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 ja bym sie z kims umuwil ale nikogo o tych zainteresowanich nie znam.ale chetnie poznam moj tel.693 861 818 piszcie lub dzwoncie po 18 DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszexp Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 wybiera sie ktos do mirowa 1 maja?nie mam sie z kim zabrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 WitamWłaśnie kupiłem swój pierwszy wykrywacz i chętnie skorzystałbym z możliwości jakiegoś wspólnego wyjazdu w celu chociażby wymiany doświadczeń...Do niedzieli przebywam w Rudzie Śląskiej...więc jeżeli w tym czasie a najlepiej w weekend udałoby się sklecić jakąś wyprawę to w miarę możliwości dołączę doń..Pozdrawiam Vincent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 hehe...skads znam te dyskusje./PS.com/Chyba najprosciej bedzie sie umowic na pifko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Jutro 8 maja rozpoczyna się w Dobieszowicach V Piknik Forteczny. Do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Mathew i jak spotkanie?Troche sie na piknik spoznilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2004 No nareszcie ktoś z jakąś propozycją :).Chętnie możemy się spotkać na giełdzie np. w Bytomiu - 07.08.04 jak zawsze pierwsza sobota miesiąca.Co Wy na to?Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.