rafal-r1-r3 Napisano 23 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2017 Witam serdecznie, nazywam się Rafał i pochodzę z woj. dolnośląskiego, jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałbym prosić o pomoc ponieważ chciałbym pochodzić z wykrywką i pokopać troszkę dołków i oczywiście je zasypać :). A więc tak, mam kilka pytań1) Chciałbym kupić sobie jakiś sprzęt a nie znam sie na nich, ale mam na oku garretta euro ace 350 co o nim sadzicie ? Może macie jakąś alternatywe w podobnej cenie ? Dodam że nigdy nie miałem z wykrywaniem do czynienia2) Interesuje mnie również czy można wykrywać rzeczy w budynkach np. pod drewnianą podłogą, w ścianie czy tylko gleba w lesie i pole ? 3) Ostatnie pytanko czy ten garrett jest wodoszczelny żebym mógł z nim wejść np. do 15-20 cm rzeczki ? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 rafal-r1-r3 nie dubluj wątków, raz dodany wątek musi zostać zatwierdzony przez moderatora przed dodaniem ze względu na to że jesteś nowym kolegą na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.