MaciejP97 Napisano 22 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2017 Guzik znaleziony w województwie kuj-pom. na terenach leśnych gdzie odbywała się 1 wojna światowa.Średnica około 12mm (mały)Wykonany z kolorowego metalu (nie mam 100% pewności jakiego)Na awersie guzika jest płatek śniegu/kwiat lotosu (sam nie wiem, tylko to mi na myśl przychodzi)Na rewersie znajduje się napis ''Wallis London'' oddzielany gwiazdkami.Widziałem podobny temat na forum lecz z innym awersem i nie do końca został wyjaśniony od czego jest i ile może mieć lat, a tego chciałbym się dowiedzieć. :)Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejP97 Napisano 22 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2017 Rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 22 Sierpień 2017 Share Napisano 22 Sierpień 2017 Cywilny, lub jakis mundur, ale nie wojskowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.