cadart Napisano 21 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2017 Czesc,wiem ze moze sie powtarzam ale watki ktore znalazlem (głównie Tejon vs Goldmaxx) nie do końca mnie satysfakcjonują. Interesuje mnie typowo drobnica, pola. Lasy sporadycznie.1 pytanie jest takie - czy ktos z Was mial moze do czynienia z tymi dwoma xp-ekami tak zeby odpowiedziec na proste pytanie czy warto dopłacac do Goldmaxxa.2. XP jak czytam starsze wątki - mam obawe co do tego kabla przy cewce - czy nalezy sie tego bac ? Samo porownanie do Tejona jesli godzi o efektywność poszukiwan to raczej na +" dla Goldmaxxa (moze nie wielki) ale z kolei tejon sprawdzona konstrukcja i do awaryjnych raczej nie nalezy...Prosba o poradę.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 Tejon to 17,5 kHz, xp gold maxx to 4,6 kHz , gold maxx power to 18 kHz . Więc wyższa częstotliwość lepsza dla słabszych przewodników niższa dla lepszych jak miedź i grube srebro.W starszych xp opona kabla pękała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cadart Napisano 21 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2017 Golden Mask 4 (a nie gold mask 4 jak napisałem bo takiego nie ma wogole) to 18 kHz. I w tym rzecz wlasnie ;)A w nowszych xp juz tego nie ma (pekajacego kabla) ? od jakiego czasu mniej wiecej jest lepiej jesli mozna tak powiedziec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.