West68 Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 a co myślicie na temat Tracker IV,Lone Star czy mozna z nimi na monetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Ostatnia rada - Rutus first.dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szefo Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 lepiej już z tym drugim (lone star), BH są typowo na drobnicępozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpas Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Ja z trackerem chodzę akurat, drobicę wyciąga ładnie, też zbieram monety. Żadnego problemu z tym nie ma! ŁAdnie działa dyskryminacja, odrzuca wszelkie gwoździe i inne żelastwo, kolory chwyta" w mig. Ale first też dobry jak słyszałem od znajomych... To tylko moje zdanie a poza tym proponuje wpisać temat w SZUKAJ i poczytać sporo o trackerze-też się tym kierowałem kiedyś. Sporo tematów było. Wpisuj bounty, hunter, tracker, IV, i połączenie tych wyrazó-zawsze coś Ci wyskoczy - powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadee Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 BH mają bardzo kiepski zasięg wymieniłeś bodaję kwote około 1500zł(ale mogłem się drapnąć) za tą kwote z nowych kupisz sobie w miare dobre TESORO albo GARRETTA.Jednak może w używanych sprzętach coś znajdziesz-patrz tu:www.ebay.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szefo Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 jak do 1500 to możesz też pomyśleć o QDII, mam go i jestem zadowolony,wg mnie wart jest swojej ceny, eweentualnie możesz pomyśleć o garrecie bo te najtańsze też łapią się w tej kwociepozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.