West68 Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 a co myślicie na temat Tracker IV,Lone Star czy mozna z nimi na monetki.
Szefo Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 lepiej już z tym drugim (lone star), BH są typowo na drobnicępozdrSzefo
elpas Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Ja z trackerem chodzę akurat, drobicę wyciąga ładnie, też zbieram monety. Żadnego problemu z tym nie ma! ŁAdnie działa dyskryminacja, odrzuca wszelkie gwoździe i inne żelastwo, kolory chwyta" w mig. Ale first też dobry jak słyszałem od znajomych... To tylko moje zdanie a poza tym proponuje wpisać temat w SZUKAJ i poczytać sporo o trackerze-też się tym kierowałem kiedyś. Sporo tematów było. Wpisuj bounty, hunter, tracker, IV, i połączenie tych wyrazó-zawsze coś Ci wyskoczy - powodzenia!
shadee Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 BH mają bardzo kiepski zasięg wymieniłeś bodaję kwote około 1500zł(ale mogłem się drapnąć) za tą kwote z nowych kupisz sobie w miare dobre TESORO albo GARRETTA.Jednak może w używanych sprzętach coś znajdziesz-patrz tu:www.ebay.com
Szefo Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 jak do 1500 to możesz też pomyśleć o QDII, mam go i jestem zadowolony,wg mnie wart jest swojej ceny, eweentualnie możesz pomyśleć o garrecie bo te najtańsze też łapią się w tej kwociepozdrSzefo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.