Valkiria Napisano 4 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2017 Witam,podczas identyfikowania zbioru, który przyjaciel otrzymał w spadku ugrzęzłam na tej blaszce.Nie mam pomysłu z której strony to ugryźć, pomożecie? Blaszka jest bardzo cienka. Niestety dysponuję tylko tymi zdjęciami póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valkiria Napisano 6 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2017 I druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Sierpień 2017 Share Napisano 8 Sierpień 2017 nie wiem dlaczego, ale mnie to pachnie pomorzem... postaraj się o lepsze fotki! chyba Dąbie miało coś podobnego, ale nie mam literatury pod ręką ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valkiria Napisano 8 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2017 O lepsze zdjęcia w tej chwili tak łatwo nie będzie,ale zobaczę co da się zrobić. Prędzej o masę i średnicę mogłabym się spytać. Trop pomorski może być słuszny, bo właściciel spadku pochodzi z nad morza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valkiria Napisano 8 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2017 Jak tak patrzę na zdjęcia to wydają się one dość dobrej jakości, to forum wymusza kompresje przez co tak wglądają. Nie wiem czy nie złamię regulaminu,ale na innym forum też założyłam atek i tam są zdjęcia w lepszej rozdzielczości: http://monety.pl/viewtopic.php?f=9&t=30697&p=308303#p308303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 Zdobądź info o wadze i średnicy, bo to sporo pomoże w dalszym rozpoznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valkiria Napisano 14 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Masa to 0,566 gramaŚrednica w najbardziej okrągłym miejscu 17,44 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.