Katerrr Napisano 26 Lipiec 2017 Autor Napisano 26 Lipiec 2017 Witam, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu przedmiotu, nie mogę znaleźć żadnych oznaczeń, jedyny trop to firma i podejrzenie że jest to stary sprzęt wojskowy, tylko jaki, luneta ? celownik ? przyrząd pomiarowy ? Z góry dziekuję.
wolfenstein Napisano 27 Lipiec 2017 Napisano 27 Lipiec 2017 troche jest :-) p.s pierwsze trzy oferty odrzuć :-)
Katerrr Napisano 26 Lipiec 2017 Autor Napisano 26 Lipiec 2017 Witam, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu przedmiotu, nie mogę znaleźć żadnych oznaczeń, jedyny trop to firma i podejrzenie że jest to stary sprzęt wojskowy, tylko jaki, luneta ? celownik ? przyrząd pomiarowy ? Z góry dziekuję.
Pytanie
Katerrr
Witam, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu przedmiotu, nie mogę znaleźć żadnych oznaczeń, jedyny trop to firma i podejrzenie że jest to stary sprzęt wojskowy, tylko jaki, luneta ? celownik ? przyrząd pomiarowy ? Z góry dziekuję.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.