m4sherman Napisano 23 Lipiec 2017 Autor Napisano 23 Lipiec 2017 Zblocze o długości około 25 cm, każda część znaczona. Kolor szary. Uwagę przykuwa przedstawienie orła. Czy to było produkowane na zlecenie wojska/floty? Przekopałem już forumową galerię orłów i nie znalazłem.
m4sherman Napisano 23 Lipiec 2017 Autor Napisano 23 Lipiec 2017 Zblocze o długości około 25 cm, każda część znaczona. Kolor szary. Uwagę przykuwa przedstawienie orła. Czy to było produkowane na zlecenie wojska/floty? Przekopałem już forumową galerię orłów i nie znalazłem.
m4sherman Napisano 23 Lipiec 2017 Autor Napisano 23 Lipiec 2017 No i popiołka, a raczej jej dno. Kaliber około 122 mm, produkcja rosyjska (może carska - data (roczna?) na godzinie trzeciej. Jaki to był pocisk i co oznaczają bicia ?
Pytanie
m4sherman
Zblocze o długości około 25 cm, każda część znaczona. Kolor szary. Uwagę przykuwa przedstawienie orła. Czy to było produkowane na zlecenie wojska/floty? Przekopałem już forumową galerię orłów i nie znalazłem.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.